ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

ΚΥΠΡΟΣ: Εξώδικα σε Ιερείς την ημέρα των Θεοφανείων – Δεν συμμορφώθηκαν παρά τις χαλαρώσεις του Υπουργείου

Εξώδικα και σε Ιερείς μοίρασε η Αστυνομία την ημέρα των Θεοφανείων, Τετάρτη 6/1.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας καθώς διενεργούσαν ελέγχους για πιθανές παραβιάσεις των μέτρων, εντόπισαν σε δύο περιπτώσεις Ιερείς να παρακούν το Διάταγμα.

Συγκεκριμένα η μία περίπτωση αφορά Ιερέα στην επαρχία Μόρφου και στην άλλη περίπτωση Ιερέα στη Λεμεσό. Οι δύο Ιερείς δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα τους Διατάγματος που αφορούν τα 75 άτομα πιστούς για το επιτρεπόμενο όριο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Στις Εκκλησίες την ευθύνη για τα άτομα που εισέρχονται έχουν οι Ιερείς, έτσι τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε εξώδικα ύψους 300 ευρώ στον κάθε ένα.

Υπενθυμίζουμε ότι σε άλλη περίπτωση ο Μητροπολίτης Μόρφου, δεν συμμορφώθηκε με την απαγόρευση της τελετής αγιασμού Υδάτων, ενώ στη συγκεκριμένη Λειτουργία καταγγέλθηκαν 8 άτομα για τη μη χρήση μάσκας.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE