Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Ο «πρόεδρος» του «συνδέσμου επιχειρηματιών» Ενβέρ Μαμουλτσιού, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, είπε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισκεφτεί τα κατεχόμενα ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Μαμουλτσιού είπε ότι ο Φουάτ Οκταϊ θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο νησί, προκειμένου να παραστεί σε εργαστήρι που θα διοργανωθεί και στο οποίο θα συζητηθούν οικονομικά και πολιτικά θέματα αλλά και το θέμα του «προεδρικού συστήματος».
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE