Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Ο «πρόεδρος» του «συνδέσμου επιχειρηματιών» Ενβέρ Μαμουλτσιού, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, είπε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισκεφτεί τα κατεχόμενα ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Μαμουλτσιού είπε ότι ο Φουάτ Οκταϊ θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο νησί, προκειμένου να παραστεί σε εργαστήρι που θα διοργανωθεί και στο οποίο θα συζητηθούν οικονομικά και πολιτικά θέματα αλλά και το θέμα του «προεδρικού συστήματος».
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE