Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Ο «πρόεδρος» του «συνδέσμου επιχειρηματιών» Ενβέρ Μαμουλτσιού, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, είπε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισκεφτεί τα κατεχόμενα ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Μαμουλτσιού είπε ότι ο Φουάτ Οκταϊ θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο νησί, προκειμένου να παραστεί σε εργαστήρι που θα διοργανωθεί και στο οποίο θα συζητηθούν οικονομικά και πολιτικά θέματα αλλά και το θέμα του «προεδρικού συστήματος».
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE