Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Παράνομα στα κατεχόμενα εντός των επόμενων ημερών ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Ο «πρόεδρος» του «συνδέσμου επιχειρηματιών» Ενβέρ Μαμουλτσιού, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, είπε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισκεφτεί τα κατεχόμενα ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Μαμουλτσιού είπε ότι ο Φουάτ Οκταϊ θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο νησί, προκειμένου να παραστεί σε εργαστήρι που θα διοργανωθεί και στο οποίο θα συζητηθούν οικονομικά και πολιτικά θέματα αλλά και το θέμα του «προεδρικού συστήματος».
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE