ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

Στο 'μικροσκόπιο' των Αρχών είναι πρόσωπα που παρευρέθηκαν σε κηδεία 80χρονου, το απόγευμα της Πέμπτης (07/01), στην κοινότητα Αβδελλερού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στην κηδεία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός, καθώς υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εμπόδισαν τα άτομα να εισέλθουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικοί κατέγραψαν τις πινακίδες 50 περίπου οχημάτων που ήταν σταθμευμένα και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE