ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

Στο 'μικροσκόπιο' των Αρχών είναι πρόσωπα που παρευρέθηκαν σε κηδεία 80χρονου, το απόγευμα της Πέμπτης (07/01), στην κοινότητα Αβδελλερού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στην κηδεία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός, καθώς υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εμπόδισαν τα άτομα να εισέλθουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικοί κατέγραψαν τις πινακίδες 50 περίπου οχημάτων που ήταν σταθμευμένα και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE