ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πλήθος κόσμου σε κηδεία 80χρονου – Δεν γλίτωσαν από τις Αρχές

Στο 'μικροσκόπιο' των Αρχών είναι πρόσωπα που παρευρέθηκαν σε κηδεία 80χρονου, το απόγευμα της Πέμπτης (07/01), στην κοινότητα Αβδελλερού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στην κηδεία που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Επιφανίου Παλαιοημερολογιτών, επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός, καθώς υπήρχαν περισσότερα από 10 άτομα, όπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και εμπόδισαν τα άτομα να εισέλθουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Αστυνομικοί κατέγραψαν τις πινακίδες 50 περίπου οχημάτων που ήταν σταθμευμένα και αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE