ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακάρθι σε… αριθμούς – Το τραγικό ΟΚΤΑΡΙ του Ιρλανδού στον ΑΠΟΕΛ

Μακάρθι σε… αριθμούς – Το τραγικό ΟΚΤΑΡΙ του Ιρλανδού στον ΑΠΟΕΛ

O Mικ Μακάρθι αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ μετά από 2 μήνες και… κάτι μέρες, χωρίς να μπορέσει να ανατρέψει την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο Ιρλανδός έκανε ντεμπούτο στις 7 Nοεμβρίου ενάντια στον Εθνικό Άχνας, στην ισοπαλία με χωρίς σκορ (0-0), ενώ «αποχαιρέτησε» την επομένη του ματς απέναντι στη Δόξα και την ήττα με 2-1, στις 6 Ιανουαρίου.

Οι αριθμοί του 61χρονου κόουτς, σε μόλις 8 παιχνίδια που… άντεξε στον ΑΠΟΕΛ «αποτυπώνουν» το πόσο άσχημη περίοδος είναι η χρονική στιγμή για την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μακάρθι έχασε 5 παιχνίδια με Ολυμπιακό (1-0/11η αγωνιστική), με Ομόνοια (3-0/13η αγωνιστική), με Καρμιώτισσα (1-0/14η αγωνιστική), με ΕΝΠ (2-0/17η αγωνιστική) και Δόξα (2-1/18η αγωνιστική) νίκησε δύο με Δόξα (2-0/5η αγωνιστική) και Νέα Σαλαμίνα (3-0/12η αγωνιστική), ενώ ένα τελείωσε ισόπαλο, με Εθνικό (0-0/10η αγωνιστική). Οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν σε 8 ματς μόλις 6 γκολ και δέχθηκαν 9.

Επίσης, το σύνολο του Ιρλανδού, Κράτησε μόλις μια φορά το 0 στην άμυνα, ενάντια στην ομάδα της Άχνας.

Κάποιος, με αυτούς τους αριθμούς, μπορεί εύκολα να καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το ότι ο Μακάρθι δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα, περνώντας χωρίς να… αγγίξει.

The post Μακάρθι σε… αριθμούς – Το τραγικό ΟΚΤΑΡΙ του Ιρλανδού στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top