ΠΑΦΟΣ: Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών 19χρονος- Πάτησι γκάζι αλλά δεν γλύτωσε τη σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών 19χρονος- Πάτησι γκάζι αλλά δεν γλύτωσε τη σύλληψη

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος για επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 7/1 μέλη της τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στην Πάφο, εντόπισαν όχημα ενοικιάσεως που είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Έκαναν σήμα στον οδηγό, ο οποίος σταμάτησε, αλλά μόλις οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε.

Αργότερα προέκυψαν στοιχεία εναντίον 19χρονου από την Γεωργία, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες βράδυ στο σπίτι του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα του χημικού ναρκωτικού crystal meth. Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE