ΠΑΦΟΣ: Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών 19χρονος- Πάτησι γκάζι αλλά δεν γλύτωσε τη σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: Δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών 19χρονος- Πάτησι γκάζι αλλά δεν γλύτωσε τη σύλληψη

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος για επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 7/1 μέλη της τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στην Πάφο, εντόπισαν όχημα ενοικιάσεως που είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας. Έκαναν σήμα στον οδηγό, ο οποίος σταμάτησε, αλλά μόλις οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε.

Αργότερα προέκυψαν στοιχεία εναντίον 19χρονου από την Γεωργία, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες βράδυ στο σπίτι του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα του χημικού ναρκωτικού crystal meth. Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE