ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο τρία μέλη της ίδιας οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Πρόκειται για τον πατέρα τη μητέρα και τον 14χρονο γιο της οικογένειας, ενώ από το μακελειό φαίνεται πως έχει γλυτώσει το άλλο παιδί ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Yeni Duzen ο 14χρονος γιος, σκότωσε τη μητέρα του, τον πατέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως σημειώνεται είναι μια πληροφορία που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την ψευδοαστυνομία.

Άγνωστος παραμένει και ο λόγος που σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία αφού ο 18χρονος γιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε ακόμα να δώσει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE