ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασύλληπτη τραγωδία στα κατεχόμενα: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς – Πρόκειται για μητέρα, πατέρα και γιο – Το επικρατέστερο σενάριο

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο κατεχόμενο Λευκόνοικο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο τρία μέλη της ίδιας οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Πρόκειται για τον πατέρα τη μητέρα και τον 14χρονο γιο της οικογένειας, ενώ από το μακελειό φαίνεται πως έχει γλυτώσει το άλλο παιδί ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Yeni Duzen ο 14χρονος γιος, σκότωσε τη μητέρα του, τον πατέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως σημειώνεται είναι μια πληροφορία που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την ψευδοαστυνομία.

Άγνωστος παραμένει και ο λόγος που σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία αφού ο 18χρονος γιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε ακόμα να δώσει κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE