Ξάφνιασε με Γκακπέ ο Πετράκης – Μπορεί να “ΣΩΘΕΙ” ο Γάλλος;

Ξάφνιασε με Γκακπέ ο Πετράκης – Μπορεί να “ΣΩΘΕΙ” ο Γάλλος;

Ξάφνιασε πολλούς η απόφαση του Γιάννη Πετράκη, να ρίξει για μερικά λεπτά στο ντέρμπι με την Ομόνοια τον Σερζ Γκακπέ. Παρότι ο Γάλλος επιθετικός, βγαίνει εδώ και αρκετές μέρες, ότι θα διαγραφεί από το ρόστερ τώρα τον Ιανουάριο. 

Είχε αποτελέσει την τρίτη αλλαγή του Κρητικού τεχνικού, μετά τους Χάμπο Κυριάκου και Γκακπέ.

Οι άλλοι παίχτες που βρισκόντουσαν στον πάγκο, ήταν οι: Παπαστυλιανού (τερματοφύλακας), Φιλιώτης, Ορφανίδης, Χαραλάμπους, Φώτη, Ψύχας. 

Στον τελευταίο, ίσως θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πάντως για τον Γκακπέ, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι θα… επιβιώσει στο Κολόσσι, μετά τον Ιανουάριο.

Π.Χ. 

The post Ξάφνιασε με Γκακπέ ο Πετράκης – Μπορεί να “ΣΩΘΕΙ” ο Γάλλος; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE