Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

Eλευθερία – Αλέξης: Είναι το πρώτο ζευγάρι του Survivor Το βίντεο που τους πρόδωσε

DATA[

Ο τηλεοπτικός φακός και ο Τριαντάφυλλος πρόδωσαν το πρώτο ζευγάρι στο Survivor και αυτό δεν είναι άλλο απο την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Όπως είδαμε εκείνη ξάπλωνε στην αγκαλιά του και ήταν σε τρυφερές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο να λέει σε όλη την ομάδα «Παιδιά το καλοκαίρι έχουμε γάμο», με την Αγγλική Λάμπρη να μην έχει καταλάβει τι παίζει και να ρωτάει ποιους εννοεί: «Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους τούς ευχήθηκαν «Με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες. Σε αυτό μάλιστα συμφώνησε ο Αλέξης Παππάς.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.