ΚΥΠΡΟΣ - LOCKDOWN: Το Σάββατο οι ανακοινώσεις πακέτων στήριξης από Ζέτα και Πετρίδη

ΚΥΠΡΟΣ - LOCKDOWN: Το Σάββατο οι ανακοινώσεις πακέτων στήριξης από Ζέτα και Πετρίδη

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί οι ανακοινώσεις των πακέτων στήριξης της οικονομίας μετά και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 8/1.

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, για το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE