ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Nεάπολις ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας

To Nεάπολις ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, "προσανατολισμένο στην εξωστρέφεια, τη συμμετοχή στην έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης", συνιστά, πλέον, μαζί με άλλα διακεκριμένα και διεθνώς καταξιωμένα πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως το University of Birmingham, το Brunel University London, το Coventry University, το Liverpool University, το Strathclyde University, το University of Warwick και άλλα, ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας (https://isbe.org.uk/ ) .


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας (ISBE) είναι ένα διεθνές δίκτυο για άτομα και οργανισμούς που συμμετέχουν στην έρευνα, την πολιτική, την πρακτική, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και τις συμβουλές για τις μικρές επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα. 

Τα μέλη του ISBE, προστίθεται στην ανακοίνωση,  είναι ο πιο πολύτιμος πόρος του, προσφέροντας τεράστια αποθέματα γνώσης και έρευνας. Μέσω εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, το ISBE στοχεύει στη διάδοση αυτής της έρευνας σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και οργανισμούς υποστήριξης επιχειρήσεων όπου μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο και να ενημερώσει την αλλαγή και να μοιραστεί αυτούς τους πόρους με ακαδημαϊκούς, ερευνητές και εκπαιδευτικούς. 

Μέσω του δικτύου και των δραστηριοτήτων του ISBE, οι ακαδημαϊκοί, οι επιχειρηματίες, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και εκείνοι που εργάζονται στην υποστήριξη της επιχείρησης μπορούν να συνδέσουν και να δημιουργήσουν ωφέλιμες εργασιακές σχέσεις.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς σημειώνει σε γραπτή του ανακοίνωση, ότι η  συμμετοχή του Πανεπιστημίου στο διεθνές δίκτυο ISBE ως Ιδρυτικό μέλος, ανάμεσα σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία. 

"Την εποχή της πανδημίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου παραμένει προσηλωμένο στη διεθνοποίηση, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη συνεργασιών και συμπράξεων με στόχο την ακαδημαϊκή αριστεία και την αξιοποίηση της νέας γνώσης από την ακαδημαϊκή του κοινότητα. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε με συνέπεια να πορευόμαστε», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top