Ανακοινώθηκε αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι 31 Ιανουαρίου

Ανακοινώθηκε αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι 31 Ιανουαρίου

Την αναβολή των ασκήσεων και καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2021, αποφάσισε το Υπουργείο Άμυνας, μετά την επέκταση των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.

 
Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ), καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.