Ανακοινώθηκε αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι 31 Ιανουαρίου

Ανακοινώθηκε αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι 31 Ιανουαρίου

Την αναβολή των ασκήσεων και καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2021, αποφάσισε το Υπουργείο Άμυνας, μετά την επέκταση των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού.

 
Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ), καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.