ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ερευνώνται τα κινητά της οικογένειας και ανακρίνεται ο επιζών αδερφός

Τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας Τσιομπάνογλου ερευνά η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για να ανακαλύψει περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα στο κατεχόμενο Λευκόνοικο, όπου 14χρονος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του με όπλο ενώ κοιμόνταν τα ξημερώματα και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό του.

Μαζί με τις έρευνες, την αυτοψία στη σκηνή και τις νεκροψίες στις σορούς των τριών μελών της οικογένειας, στην «αστυνομική διεύθυνση» Αμμοχώστου κλήθηκε για κατάθεση ο μοναδικός επιιζών, ο 18χρονος Εράλπ Τσιομπάνογλου.

 Τ/κ ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι ο 14χρονος Τσινάρ Τσιομπάνογλου αντάλλαζε μηνύματα στο κινητό του πριν το στυγερό έγκλημα, όπως και ο αδερφός του Εράλπ, με τρίτα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE