Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκα Νινούα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας, τόνισε πως μίλησε με την Ανόρθωση για πιθανό δανεισμό του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.

Η παρέμβαση του Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου ο Νίκα Νινούα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου» αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε τον 21χρονο κεντρικό μέσο στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και ο Νινούα παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Τυφλίδος μίλησε στην ιστοσελίδα «Adjarasport» για το παρασκήνιο των επαφών του με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση επιθυμούσε την απόκτηση μου. Με ρώτησαν εάν σκεφτόμουν να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου έστω ως δανεικός και απάντησα πως με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με παραχωρήσει».

The post Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.