Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκα Νινούα με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γεωργίας, τόνισε πως μίλησε με την Ανόρθωση για πιθανό δανεισμό του, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.

Η παρέμβαση του Πάμπλο Γκαρσία προκειμένου ο Νίκα Νινούα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «Δικεφάλου» αποδείχθηκε καθοριστική.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε τον 21χρονο κεντρικό μέσο στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και ο Νινούα παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Τυφλίδος μίλησε στην ιστοσελίδα «Adjarasport» για το παρασκήνιο των επαφών του με την Ανόρθωση.

«Η Ανόρθωση επιθυμούσε την απόκτηση μου. Με ρώτησαν εάν σκεφτόμουν να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου έστω ως δανεικός και απάντησα πως με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να με παραχωρήσει».

The post Νινούα: «Με ενδιέφερε να πάω στην Ανόρθωση, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE