ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά ρεκόρ για θανάτους και κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά ρεκόρ για θανάτους και κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το χειρότερο απολογισμό θανάτων και κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώνονται σε μία ημέρα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, στο 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν ακόμα 1.325 θάνατοι φορέων που κατέληξαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Ο αριθμός αυτός ξεπερνά τα 1.224 θύματα που είχαν ανακοινωθεί στις 21 Απριλίου και ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των θυμάτων από την πανδημία σε 79.833.

Στο 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν επίσης 68.053 κρούσματα. Συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν βεβαιωθεί 2.957.472 κρούσματα.

Στις 4 Ιανουαρίου ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών Covid ανερχόταν σε 31.624, εκ των οποίων οι 2.929 σε αναπνευστήρα.

Σε μία ημέρα είχαν εισαχθεί 3.867 ασθενείς. Συνολικά 301.061 φορείς του ιού έχουν νοσηλευθεί από την αρχή της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE