ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλεφτές» ματιές σε Σον!

«Κλεφτές» ματιές σε Σον!

Ο Σον κάνει μια απίθανη σεζόν με την Τότεναμ και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για το καλοκαίρι.

Με σπασμένα τα φρένα πηγαίνει στη φετινή σεζόν Σον με τη φανέλα της Τότεναμ. Το δίδυμο μου με τον Χάρι Κέιν στην επίθεση έχει δώσει πνοή στους «Spurs». Οι δυο τους βρίσκονται με κλειστά μάτια και οδηγούν την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στην τετράδα και γιατί όχι τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Εξάλλου, η φετινή Premier League δίνει δικαίωμα στο όνειρο σε όλους. Όσον αφορά τον Κορεάτη επιθετικό, πάει πρόσω ολοταχώς για τον κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Ήδη μετράει 12 γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με το ρεκόρ του να είναι τα 14 τη σεζόν 2016-17. Μόνο που για να φτάσει σ’ εκείνον τον αριθμό τότε χρειάστηκε 34 παιχνίδια. Με το ρυθμό που έχει λογικά θα ξεπεράσει τα 20 τέρματα φέτος, εφόσον μείνει υγιής.

Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον των ομάδων προς το πρόσωπο του. Ειδικά εκείνο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» δεν έχει βρει ακόμα τον παίκτη που θα ηγηθεί στην επιθετική γραμμή της μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα αναζητά λύσεις και σύμφωνα με το «OkDiario» μια από αυτές είναι και ο Σον. Στις τάξεις των Μαδριλένων θεωρούν πως ο Κορεάτης έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στην ομάδα. Είναι γρήγορος, ξέρει να κινείται στο χώρο, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά και επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ωστόσο, η Τότεναμ φαίνεται ότι… μυρίστηκε την όλη κατάσταση και τρέχει να προλάβει. Η ομάδα του Λονδίνου, όπως αναφέρει η «Independent», προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σον από νωρίς. Η τωρινή συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το 2023 και οι «Spurs» θέλουν να την επεκτείνουν, αυξάνοντας και τα χρήματα που θα λαμαβάνει ο Κορεάτης. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον κρατήσουν ευχαριστημένο.

Άλλωστε, και ο Ζοσέ Μουρίνιο όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποθεώνει τον παίκτη του. Ο Πορτογάλος θεωρεί τον Σον ως έναν βασικό άξονα του πλάνου του και θεωρεί πως με αυτόν στην ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους. Όποτε, είναι προφανές πως έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του με κάθε κόστος. Βέβαια, το θέμα είναι και το τι θα θελήσει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής. Οι επιλογές του είναι ή να παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στην Τότεναμ ή να αποχωρήσει το καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σεζόν του.

The post «Κλεφτές» ματιές σε Σον! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top