ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την «ΑΥΡΑ» Πουρσαϊτίδη να… σηκώσει κεφάλι ο ΑΠΟΕΛ

Με την «ΑΥΡΑ» Πουρσαϊτίδη να… σηκώσει κεφάλι ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τον Ερμή στο ΓΣΠ (9/1-20:00) για την 19η αγωνιστική με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής της ομάδας, και να έχει μπροστά του ένα τεράστιο… βουνό για να επαναφέρει τους γαλαζοκίτρινους στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως ο Ελλαδίτης τεχνικός, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και είναι καταλληλότερος για τη θέση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Φόρεσε τα γαλαζοκίτρινα για τέσσερα χρόνια, ενώ γνωρίζει από… πρώτο χέρι το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο 44χρονος κόουτς, έχει δύσκολο έργο, αφού η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του είναι στα… τάρταρα, αλλά, έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό το κομμάτι και όχι μόνο στο αγωνιστικό.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από τέσσερεις σερί ήττες και μια κάκιστη εικόνα από την αρχή της σεζόν, βρίσκεται στην 11η θέση με 16 βαθμούς κάτω από τον Ερμή, τον οποίο, αν νικήσει, θα περάσει στη βαθμολογία. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στους γαλαζοκίτρινους και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, πως αν δεν… συνέλθουν, τότε θα μπουν σε περιπέτειες.

Δεν είναι καν ανάγκη να γίνει λόγος για το ότι το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από αδιέξοδο για το συγκρότημα του Ελλαδίτη.

Με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη πλέον, στο τιμόνι την τεχνικής ηγεσίας, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει αντίδραση, ψυχολογία και καλείτε να σηκώσει κεφάλι και να ξαναγίνει ομάδα.

The post Με την «ΑΥΡΑ» Πουρσαϊτίδη να… σηκώσει κεφάλι ο ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top