ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ:Συνελήφθη 35χρονος για την απόπειρα φόνου επιχειρηματία την παραμονή Χριστουγέννων

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ:Συνελήφθη 35χρονος για την απόπειρα φόνου επιχειρηματία την παραμονή Χριστουγέννων

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9.10 το πρωί στις 24/12/2020 σε σημείο στην μπροστινή αυλή κατοικίας που ανεγέρθηκε πρόσφατα και παραμένει ακατοίκητη, ιδιοκτησία 50χρονου. Κατά το χρόνο της έκρηξης, ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο. Οι δύο τους δεν υπέστησαν οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο είχαν μεταβεί για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος, που είχε τοποθετηθεί στην αυλή του σπιτιού.

Ο 35χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE