ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 23χρονο και 34χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόδρασης από νόμιμη κράτηση και συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη, ενώ συνοδηγός ήταν ο 23χρονος καταζητούμενος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE