ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 23χρονο και 34χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόδρασης από νόμιμη κράτηση και συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη, ενώ συνοδηγός ήταν ο 23χρονος καταζητούμενος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.