ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

ΠΑΦΟΣ: Διάταγμα κράτησης για τον 23χρονο που απέδρασε

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 23χρονο και 34χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόδρασης από νόμιμη κράτηση και συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, ανέκοψαν για έλεγχο στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη, ενώ συνοδηγός ήταν ο 23χρονος καταζητούμενος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE