ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάλασε του Κονέ, πάει για Μεϊτέ

Χάλασε του Κονέ, πάει για Μεϊτέ

Η περίπτωση του Κουαντιό Κονέ ναυάγησε λόγω απαιτήσεων της Τουλούζ και μετά το μπάσιμο της Γκλάντμπαχ, έτσι η Μίλαν στρέφεται στον Σουαλιό Μεϊτέ της Τορίνο.

ΟΚουαντιό Κονέ ήταν ο πρώτος στόχος της Μίλαν για τη μεσαία γραμμή, αλλά αποδείχθηκε και ανέφικτος καθώς οι απαιτήσεις της Τουλούζ κρίθηκαν υπερβολικές ενώ το μπάσιμο της Γκλάντμπαχ κατέστησε τη γερμανική ομάδα φαβορί για την απόκτησή του.

Οι ροσονέρι έχουν στραφεί στον Σουαλιό Μεϊτέ και σύμφωνα με το Calciomercato έχουν ήδη έλθει σε επαφή με την Τορίνο και τους εκπροσώπους του 26χρονου Γάλλου.

Ο Μεϊτέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ και το 2013 τον απέκτησε η Λιλ αντί 2.700.000 ευρώ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζούλτε Βάρεχεμ και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι τον παραχώρησαν δανεικό στην Μπορντό και τον πούλησαν αντί 11.500.000 ευρώ στην Τορίνο το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής σελίδα η πιθανότερη φόρμουλα είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς μετά το πέρας του.

Μάλιστα οι συνομιλίες των δύο ομάδων αναμένεται να ενταθούν, καθώς αναμετρώνται το βράδυ το Σαββάτου (9/1, 21:45) για την 17η αγωνιστική της Serie A.

Πηγή: Sport24.gr

The post Χάλασε του Κονέ, πάει για Μεϊτέ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top