Το γύρισε σε ΤΡΙΑΔΑ ο Μπεργκ – Η αλλαγή τακτικής του με ΑΕΛ

Το γύρισε σε ΤΡΙΑΔΑ ο Μπεργκ – Η αλλαγή τακτικής του με ΑΕΛ

Με τριάδα στην άμυνα αγωνίζεται στο Β’ Ημίχρονο η Ομόνοια κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Μπεργκ με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του στο 50ο λεπτό έκανε διπλή αλλαγή με Λοΐζου-Κακουλλή να παιρνούν εκτός και τους Σεχού-Τιάγκο να παίρνουν τη θέση τους.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι πράσινοι αγωνίστηκαν με τριάδα πίσω τους Χούμποτσαν-Λανγκ-Λούφτνερ και τους Σεχού-Λέζιακς στα πλάγια.

The post Το γύρισε σε ΤΡΙΑΔΑ ο Μπεργκ – Η αλλαγή τακτικής του με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE