ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 41χρονου για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 41χρονου για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή

Υπόθεση διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος και αμέλειας για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας συνέλαβαν το πρωί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 41χρονος κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Τη σύλληψη του 41χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και έξι αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες.

Ο 41χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE