ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 41χρονου για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 41χρονου για διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή

Υπόθεση διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος και αμέλειας για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας συνέλαβαν το πρωί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 41χρονος κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Τη σύλληψη του 41χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και έξι αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες.

Ο 41χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE