Λοΐζου, σαν έτοιμος από… καιρό!

Λοΐζου, σαν έτοιμος από… καιρό!

Επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ομόνοιας με γκολ ο 17χρονος Λοΐζου και όσο αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΛ είχε καλή απόδοση.

Είχε παίξει για τελευταία φορά βασικός την 1η Νοεμβρίου του 2020 κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Έκτοτε έπαιξε σε 6 ματς ως αλλαγή. Ένα 30λεπτο με Καρμιώτισσα, ένα 50λεπτο με Ανόρθωση, ένα 20λεπτο με ΑΕΚ και ολιγόλεπτες συμμετοχές με Ερμή, ΑΠΟΕΛ και Πάφο.

Κόντρα στην ΑΕΛ όμως ο Μπεργκ έριξε από την αρχή στο ματς τον 17χρονο Λοΐζου και τον δικαίωσε από το 6ο λεπτό σκοράροντας ενώ ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση.

Όποτε πήρε την μπάλα δημιούργησε κινδύνους ενώ στο διάστημα που η ΑΕΛ κρατούσε την κατοχή βοήθησε και στο ανασταλτικό κομμάτι. Μέχρι το 50′ όλα αυτά αφού αντικαταστάθηκε σε εκείνο το σημείο.

Ο μικρός της Ομόνοιας παίρνει σημαντικές εμπειρίες και όποτε του το ζητήσει ο Μπεργκ αρπάζει τις ευκαιρίες του και σιγά-σιγά γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός.

Και ακόμη είναι στα 17 του χρόνια…

 

The post Λοΐζου, σαν έτοιμος από… καιρό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE