Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς, ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα παραβρεθεί στην τελετή του εκλεγμένου Προέδρου της χώρας, του Δημοκρατικού προκατόχου του στο αξίωμα Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Κυβέρνησης χθες Σάββατο.

Την Παρασκευή, ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι, αψηφώντας την αμερικανική πολιτική παράδοση, δεν θα είναι παρών στην ορκωμοσία του διαδόχου του, την Τετάρτη 20ή Ιανουαρίου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE