Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς, ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα παραβρεθεί στην τελετή του εκλεγμένου Προέδρου της χώρας, του Δημοκρατικού προκατόχου του στο αξίωμα Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Κυβέρνησης χθες Σάββατο.

Την Παρασκευή, ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι, αψηφώντας την αμερικανική πολιτική παράδοση, δεν θα είναι παρών στην ορκωμοσία του διαδόχου του, την Τετάρτη 20ή Ιανουαρίου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.