Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ο Μάικ Πενς, ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα παραβρεθεί στην τελετή του εκλεγμένου Προέδρου της χώρας, του Δημοκρατικού προκατόχου του στο αξίωμα Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Κυβέρνησης χθες Σάββατο.

Την Παρασκευή, ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι, αψηφώντας την αμερικανική πολιτική παράδοση, δεν θα είναι παρών στην ορκωμοσία του διαδόχου του, την Τετάρτη 20ή Ιανουαρίου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE