ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μισοάδειο ή μισογεμάτο ποτήρι; Επιβάλλεται «ΣΠΡΩΞΙΜΟ» από τον Σόφο…

Μισοάδειο ή μισογεμάτο ποτήρι; Επιβάλλεται «ΣΠΡΩΞΙΜΟ» από τον Σόφο…

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΛ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Έπεσε από την κορυφή, αφού δυο ώρες αργότερα ο συμπολίτης της Απόλλωνας, περνούσε… αέρας από το Δασάκι, εκμεταλλεύτηκε τους δυο βαθμούς που έχασαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Γίνονται διάφορα σχόλια από τη στιγμή, που σφύριξε για τελευταία φορά στο Τσίρειο ο Βασίλης Δημητρίου. Για τη γεύση που αφήνει στο Λεμεσιανό συγκρότημα, η ισοπαλία με την Ομόνοια.

Εξαρτάται πως το… βλέπει ο καθένας το ποτήρι. Όσοι το βλέπουν μισογεμάτο, νιώθουν ικανοποιημένοι, για το ότι με το γκολ του Μαέ, λίγο πριν το φινάλε, τουλάχιστον η ομάδα δεν έχασε, ενώ παράλληλα φρέναρε την εντυπωσιακή πορεία της Ομόνοιας, η οποία μετρούσε έξι συνεχόμενες νίκες (οι τρεις τελευταίες ήταν σε ντέρμπι με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα).

Απέτρεψε από την Ομόνοια, να αποκτήσει κι άλλη δυναμική, αφού θα ήταν πολύ «τρελός» απολογισμός για τους πράσινους να… έγραφαν τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία σε ντέρμπι.

Επίσης, οι κίτρινοι παρότι δέχθηκαν τέρμα από νωρίς γκολ, σιγά-σιγά βρήκαν τα πατήματα τους. Είχαν σαφέστατη υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, ενώ στην επανάληψη ανάγκασαν την Ομόνοια να κλειστεί στο δικό της γήπεδο. Δεν είναι υπερβολικοί όσοι λένε, ότι από το χρονικό σημείο που ο Μπέργκ αποφάσισε να σχηματίσει πεντάδα στην άμυνα, ήταν λες και… πάρκαρε λεωφορείο μπροστά από τον Φαμπιάνο.

Ακόμα κι έτσι όμως, οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στην… απόδραση από τη Λεμεσού, με τους τρεις βαθμούς.

Όσοι βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι, λένε πως τους προκάλεσε απογοήτευση το αποτέλεσμα (μεταξύ αυτών και ο Ντούσαν Κέρκεζ), αφού με την εικόνα που είχε η ΑΕΛ και την αμυντικογενή τακτική του αντίπαλου προπονητή, χάθηκε μια ευκαιρία να πετύχουν νίκη, που θα είχε πολλαπλά οφέλη.

Αυτοί που κινούνται σε αυτή τη γραμμή σκέψης, στέκονται και στο πόσο «μεγάλωσε» η φετινή ΑΕΛ, που αν και ξεκίνησε απλώς με τον στόχο να βγει στην Ευρώπη, πλέον το φωνάζει κάθε εβδομάδα ότι έχει τα εχέγγυα και το μέταλλο να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Αυτό βεβαίως πρέπει να το έχει εμπεδώσει καλά κι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, που καλείται να την δώσει το κατάλληλο «σπρώξιμο» τον Γενάρη, για να γεμίσει το οπλοστάσιο των επιλογών του προπονητή.

Κυρίως για να έχει αντοχές στην πολύ πιο σκληρή κι αδυσώπητη «μάχη» για τον τίτλο, με τα συνεχόμενα ντέρμπι, κατά την δεύτερη φάση του μαραθωνίου.

Στο «γαϊτανάκι» εκείνων των αγώνων, θα πρέπει να βγάλει δυνατό χαρακτήρα η ομάδα, επειδή προβλέπεται να είναι πολύ πιο δύσκολος σε σχέση με άλλες χρονιές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, τη δεδομένη στιγμή, είναι τέσσερις οι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

The post Μισοάδειο ή μισογεμάτο ποτήρι; Επιβάλλεται «ΣΠΡΩΞΙΜΟ» από τον Σόφο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top