ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην κορφή και οι παίχτες που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ…

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην κορφή και οι παίχτες που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ…

Κατέβηκε πάλι με κάμποσες απουσίες ο Απόλλωνας, αλλά εκμεταλλεύτηκε την συνθηκολόγηση που υπήρξε στη Λεμεσό κι ανέβηκε ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ήταν εύκολο το πέρασμα των κυανολεύκων από το Δασάκι. Φυσικά και τους… βοήθησε το άνοιγμα του σκορ από τον Πίττα, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Επίσης, ήταν σημαντικό, ότι μετά τη μείωση του σκορ σε 1-2, κέρδισαν αμέσως το πέναλτι, έκανε το 1-3 ο Ματέι, με τους γηπεδούχους να μην έχουν πλέον ελπίδες ότι θα έπαιρναν κάτι από το ματς.

Σκόραρε δυο φορές ο Γιάννης Πίττας, έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα, είναι ο πολυτιμότερος παίχτης (μέχρι στιγμής) της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν. Όποιος αμφισβητεί τις ικανότητες αυτού του παιδιού, σημαίνει ότι έχει εμπάθεια προς το πρόσωπο του.

Βασικός άρχισε το ματς ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Αυτός σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Πίττα, γενικότερα ο 25χρονος παίχτης, πήγε παρά πολύ καλά. Ξεκούρασε τον Πέδρο (τον έβαλε αλλαγή στην επανάληψη ο Πετράκης), το ότι παίρνει λεπτά συμμετοχής ο Φιλιώτης, θα τον βοηθήσουν να πάει καλύτερα, όταν θα τον «φωνάξει» ξανά ο προπονητής σε πιο δύσκολα ματς.

Θετικός ήταν πάλι ο Φάνος Κατελάρης. Με την Ομόνοια έπαιξε κόφτης, χτες τον έβαλε κεντρικό μπακ ο προπονητής, παρότι ήταν λίγες οι φάσεις που βγήκαν μπροστά οι γηπεδούχοι, όποτε χρειάστηκε να «αναχαιτίσει» το έκαμε σωστά. Είναι αυτονόητο ότι ο Κατελάρης, θα κριθεί πιο αυστηρά στα ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα στην κανονική περίοδο, αλλά και στα διαδοχικά της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Το ίδιο κι ο Παπουνασβίλι, που μπήκε στα τελευταία λεπτά στη θέση του Πίττα. Ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, κακώς δεν έδειξε πέναλτι, στη φάση του τελευταίου λεπτού. Αν και… κοίταξε τη φάση από την οθόνη του VAR, θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση του Ντέιβισον πάνω στον Γεωργιανό. Εμείς πάντως… είδαμε ότι ήταν πέναλτι.

Αφήσαμε για το τέλος τον Σέρζ Γκακπέ. Ξάφνιασε –ακόμα περισσότερο- πολλούς ο Γιάννης Πετράκης. Με την Ομόνοια τον έβαλε αλλαγή, χτες τον έριξε στην βασική ενδεκάδα στο Δασάκι. Ο Γάλλος είχε συμμετοχή στη φάση του δεύτερου γκολ του Σάλαι. Έκανε ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας στον Ντένιτς, ο οποίος σέντραρε στον Ούγγρο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε ότι «κέρδισαν και τον Γκακπέ» στο χθεσινό ματς. Μια δήλωση που μπορεί να ερμηνευτεί ως αλλαγή δεδομένων για το μέλλον του παίχτη στην ομάδα. Αν του «ξέφυγε» η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κρητικού τεχνικού και κάτι άλλο ήθελε να πει, θα φανεί στην πορεία…

The post Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην κορφή και οι παίχτες που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top