Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μπορεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor να είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο η παίκτρια των Διασήμων δεν αγωνίστηκε στο σημερινό έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο λόγος που δεν είδαμε την Κάτια σήμερα στον στίβο μάχης, είναι γιατί έχει μεταφερθεί σε κλινική.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος οι Διάσημοι γυρνώντας στην καλύβα εξήγησαν στη νέα παίκτρια, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τι συνέβη και η Κάτια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Αισθανόταν χάλια σήμερα, το έλεγε όλη μέρα. Ότο ζαλιζόταν, ότι η κοιλιά της… Φαινόταν χάλια!», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Έλεγε ότι καταρρέει το σώμα της», πρόσθεσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.