Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μπορεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor να είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο η παίκτρια των Διασήμων δεν αγωνίστηκε στο σημερινό έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο λόγος που δεν είδαμε την Κάτια σήμερα στον στίβο μάχης, είναι γιατί έχει μεταφερθεί σε κλινική.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος οι Διάσημοι γυρνώντας στην καλύβα εξήγησαν στη νέα παίκτρια, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τι συνέβη και η Κάτια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Αισθανόταν χάλια σήμερα, το έλεγε όλη μέρα. Ότο ζαλιζόταν, ότι η κοιλιά της… Φαινόταν χάλια!», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Έλεγε ότι καταρρέει το σώμα της», πρόσθεσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE