Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μπορεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor να είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο η παίκτρια των Διασήμων δεν αγωνίστηκε στο σημερινό έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο λόγος που δεν είδαμε την Κάτια σήμερα στον στίβο μάχης, είναι γιατί έχει μεταφερθεί σε κλινική.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος οι Διάσημοι γυρνώντας στην καλύβα εξήγησαν στη νέα παίκτρια, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τι συνέβη και η Κάτια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Αισθανόταν χάλια σήμερα, το έλεγε όλη μέρα. Ότο ζαλιζόταν, ότι η κοιλιά της… Φαινόταν χάλια!», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Έλεγε ότι καταρρέει το σώμα της», πρόσθεσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE