Ντανίλο: «Αυτό με κάνει…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ντανίλο: «Αυτό με κάνει…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ντανίλο, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.noticiasaominuto.com

Ο παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας επισήμανε τα εξής:

«Αυτός ο χρόνος ήταν πολύ ιδιαίτερος για εμένα μέσα και έξω από το γήπεδο. Απέδωσα σε ψηλό επίπεδο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω τους στόχους μου με τη φανέλα της ομάδας και να βοηθήσω σε αυτό το σημείο της σεζόν. Είμαστε σε πολύ δυνατό ρυθμό και ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας στα επόμενα παιχνίδια».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

 

The post Ντανίλο: «Αυτό με κάνει…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE