«Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά

«Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά

Έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η φάση του 45′ στο χθεσινό ματς στην ΑΡΕΝΑ, όπου ο παίχτης της ΑΕΚ Έκτορ, λίγο έλειψε να… κατεβάσει το παντελονάκι του Ντένινγκ της ΕΝΠ. 

Παρόλα αυτά ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Δυστυχώς για τον νεαρό ρεφ, τον “κρέμασε” κι παλιός Γιάννης Αναστασίου, που ήταν υπεύθυνος του VAR, o oποίος προφανώς του είπε “προχώρα τζι εν έσιη τίποτε“.

Όλη η Κύπρος είδε την “πεναλτάρα”, ωστόσο δεν συνέβη τον ίδιο με τον Γιάννη από την Έμπα. Μάλλον μπήκαν μουγιούθκια μες στα μάτια του, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ούτε ο βοηθός VAR-iστας (τώρα που το σκέφτομαι), δεν είδε το τράβηγμα;

Δεν ξέρω πόσο κοντά στο όριο ηλικίας βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά διερωτώμαι γιατί δεν μας αδειάζει τη γωνιά.

Έπρεπε να το πράξει προ πολλού, αν είχε έστω και λίγη “τσίπα” ευθιξίας…

Π.Χ. 

The post «Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE