«Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά

«Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά

Έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η φάση του 45′ στο χθεσινό ματς στην ΑΡΕΝΑ, όπου ο παίχτης της ΑΕΚ Έκτορ, λίγο έλειψε να… κατεβάσει το παντελονάκι του Ντένινγκ της ΕΝΠ. 

Παρόλα αυτά ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Δυστυχώς για τον νεαρό ρεφ, τον “κρέμασε” κι παλιός Γιάννης Αναστασίου, που ήταν υπεύθυνος του VAR, o oποίος προφανώς του είπε “προχώρα τζι εν έσιη τίποτε“.

Όλη η Κύπρος είδε την “πεναλτάρα”, ωστόσο δεν συνέβη τον ίδιο με τον Γιάννη από την Έμπα. Μάλλον μπήκαν μουγιούθκια μες στα μάτια του, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ούτε ο βοηθός VAR-iστας (τώρα που το σκέφτομαι), δεν είδε το τράβηγμα;

Δεν ξέρω πόσο κοντά στο όριο ηλικίας βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά διερωτώμαι γιατί δεν μας αδειάζει τη γωνιά.

Έπρεπε να το πράξει προ πολλού, αν είχε έστω και λίγη “τσίπα” ευθιξίας…

Π.Χ. 

The post «Κρέμασε» τον νεαρό ΡΕΦ ο Αναστασίου… Γιατί δεν μας ΑΔΕΙΑΖΕΙ τη γωνιά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE