Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες

Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» - Αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο 47χρόνος ψευτογιατρός, προκειμένου να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.

Ο γιατρός - «μαϊμού» μετά από προθεσμία που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία του, θα βρεθεί σήμερα τετ-α-τετ με τον ανακριτή.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει κι άλλο χρόνο καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και έχασαν τη ζωή τους. 

Ο βασικός κατηγορούμενος κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα πρόσκαιρου καθείρξεως μέχρι 15 ετών.

Στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί 15 ακόμα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συνέργεια στις πράξεις του 47χρόνου.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE