ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

Νεκρός βρέθηκε ένας 56χρονος φύλακας στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων.

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 5.30μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής , στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE