ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

Νεκρός βρέθηκε ένας 56χρονος φύλακας στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων.

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 5.30μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής , στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE