ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη με νεκρό φύλακα – Τον κατασπάραξαν άγρια σκυλιά

Νεκρός βρέθηκε ένας 56χρονος φύλακας στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων.

Ο θάνατός του άτυχου άνδρα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 5.30μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής , στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Ο 33χρονος δεν είναι γνωστός στις Αρχές - Φαίνεται να συνδέεται το φλεγόμενο όχημα - Φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου: Ο 33χρονος δεν είναι γνωστός στις Αρχές - Φαίνεται να συνδέεται το φλεγόμενο όχημα - Φωτογραφίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Αμμοχώστου για υπόθεση απόπειρας φόνου, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Κόκκινες, στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE