ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Τα είπε με Αναστασιάδη η Λουτ - Βλέπει άμεσα τον Τατάρ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Τα είπε με Αναστασιάδη η Λουτ - Βλέπει άμεσα τον Τατάρ

Ολοκληρώθηκε μετά από δύο περίπου ώρες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατία Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ.


Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος και ο Επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Κυριάκος Κούρος.

Αναμένεται δήλωση από τον κ. Κούσιο για τη συνάντηση.

Η κ. Λουτ θα συναντήσει στα κατεχόμενα στις 14:30 τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE