Ενώπιον Δικαστηρίου ο 32χρονος που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 32χρονος που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου άνδρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο του με 200 χλμ την ώρα αντί 100 στον αυτοκινητόδρομο.

 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 10.40 την Κυριακή, μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που γίνονταν στον αυτοκινητόδρομο  Λευκωσίας - Λάρνακας παρά την Κόσιη, ανέκοψε για έλεγχο όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.
 
Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς, ως ο νέος ιδιοκτήτης, να εγγράψει το όχημα στο όνομά του εντός 30 ημερών, από την ημερομηνία αλλαγής ιδιοκτησίας.
 
Ο 32χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου έγινε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης και ορίστηκε η 1η Φεβρουαρίου, ως ημερομηνία για εκδίκαση της.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE