Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την περίοδο που δούλευε ως σερβιτόρα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την περίοδο που δούλευε ως σερβιτόρα

Μια συγκινητική εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν αναπληρώτρια και αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου

Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να παραμείνω στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα.

Θυμάμαι όταν μετά δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…. Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι και να κάνεις μια αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσεις», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE