Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές

Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές

Πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το αποψινό (18:00) ματς στο “Μακάρειο” με αντίπαλο την Ανόρθωση, έκανε ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο FC, όπου οι “μαυροπράσινοι” ηττήθηκαν με 5-0.

Συγκεκριμένα, οι Μίλετιτς, Σωτηρίου, Σαντάνα, Ζαχαρίου, Κα, πήραν τις θέσεις των Σάλι, Γαρουφαλιά, Μανρίκε, Μάντζη και Γκουστάβο.

The post Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE