Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές

Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές

Πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το αποψινό (18:00) ματς στο “Μακάρειο” με αντίπαλο την Ανόρθωση, έκανε ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο FC, όπου οι “μαυροπράσινοι” ηττήθηκαν με 5-0.

Συγκεκριμένα, οι Μίλετιτς, Σωτηρίου, Σαντάνα, Ζαχαρίου, Κα, πήραν τις θέσεις των Σάλι, Γαρουφαλιά, Μανρίκε, Μάντζη και Γκουστάβο.

The post Μετά την πεντάρα… πέντε αλλαγές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE