ΕΛΛΑΔΑ: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

ΕΛΛΑΔΑ:  Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον Άγιο Σώστη στη λεωφόρο Συγγρού τη Δευτέρα 11/1.

Πληροφορίες μου μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν πατέρα και έναν γιο και άλλα δύο άτομα ελαφρύτερα τραυματισμένα.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1 το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Δημοκρέοντος, όταν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας που καθόταν στο σημείο.

Οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Καλλιθέας όπου οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE