ΕΛΛΑΔΑ: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

ΕΛΛΑΔΑ:  Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον Άγιο Σώστη στη λεωφόρο Συγγρού τη Δευτέρα 11/1.

Πληροφορίες μου μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν πατέρα και έναν γιο και άλλα δύο άτομα ελαφρύτερα τραυματισμένα.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1 το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Δημοκρέοντος, όταν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας που καθόταν στο σημείο.

Οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Καλλιθέας όπου οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE