ΕΛΛΑΔΑ: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

ΕΛΛΑΔΑ:  Νεκροί πατέρας και γιος μετά από πυροβολισμούς στη λεωφ. Συγγρού- Ξεκαθαρισμά λογαριασμών πίσω από το μακελειό

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον Άγιο Σώστη στη λεωφόρο Συγγρού τη Δευτέρα 11/1.

Πληροφορίες μου μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν πατέρα και έναν γιο και άλλα δύο άτομα ελαφρύτερα τραυματισμένα.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, με τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1 το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Δημοκρέοντος, όταν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας που καθόταν στο σημείο.

Οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Καλλιθέας όπου οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE