ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτόν τον Καλτσά τον… πεθύμησαν!

Αυτόν τον Καλτσά τον… πεθύμησαν!

Ο Καλτσάς θυμίζει κάτι από… πέρσι και δίνει λύσεις στον Τιμούρ αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης στο Μακάρειο με 3-0.

Από τις 23 Αυγούστου 2020 και την πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή είχε να σκοράρει ο Νίκος Καλτσάς.

Ο άσος της Ανόρθωσης σιγά-σιγά δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο έκανε ίσως το καλύτερο του φετινό παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στο νέο ρόλο που του έδωσε ο Τιμούρ στα τελευταία ματς, ως δεξί μπακ-χαφ, ο Ελλαδίτης δείχνει να ανταποκρίνεται και να ανεβάζει ρυθμούς. Έχει καλά ανεβάσματα και καλές επιστροφές, είναι μέσα στις φάσεις και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν και ουσιαστικός σκοράροντας δις.

Την περσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους της Κυρίας με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 18 ματς και σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του Τιμούρ. Και με τα γκολ του και με τις ασιστ από στημένες φάσεις και όχι μόνο.

Πλέον με τα δύο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό έφτασε τα τρία ενώ μετράει και τέσσερις ασίστ σε 14 συμμετοχές και εάν συνεχίσει έτσι μόνο κερδισμένη θα βγει η Κυρία.

The post Αυτόν τον Καλτσά τον… πεθύμησαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top