Τμ. Μετεωρολογίας: Ομίχλη και σκόνη επηρεάζουν την ατμόσφαιρα - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Τμ. Μετεωρολογίας: Ομίχλη και σκόνη επηρεάζουν την ατμόσφαιρα - Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις αλλά από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη μέχρι και την Τετάρτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες στο εσωτερικό και στα ανατολικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και από το μεσημέρι κυρίως και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα γίνουν μεμονωμένα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πολύ πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ωστόσο το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το βράδυ χιόνια πολύ πιθανό να πέσουν και σε περιοχές των υψηλότερων ορεινών. Η  θερμοκρασία δε αναμένεται να  σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE