Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρός 22 ετών συνελήφθη όταν αυτός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο στον κυκλικό κόμβο της Μεσόγης και συνέχισε την οδήγηση του επικίνδυνα και αλόγιστα.
Ο 22χρονος που ανακόπηκε κοντά στην Τάλα από μέλη της ομάδας “Z” διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών κάνναβης, ενώ το όχημά του ήταν ακινητοποιημένο και δεν διέθετε ασφάλεια και MOT .
Επιπρόσθετα ο 22χρονος καταγγέλθηκε και για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις