LIFESTYLE

Survivor: Η επιστροφή της Κάτιας, το «θηρίο» και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Η επιστροφή της Κάτιας, το «θηρίο» και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Κάτια Ταραμπάνκο που είχε ένα απρόοπτο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επέστρεψε κανονικά στο Survivor 4, όμως φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα της να παλέψει με αξιώσεις κόντρα στους «Μαχητές» στο αγώνισμα της ασυλίας.

Το μοντέλο είχε μείνει εκτός μάχης, την προηγούμενη ημέρα λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της και χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική. Η Κάτια, όμως, έσφιξε τα δόντια και επέστρεψε για να συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Βέβαια υπήρξαν και συμπαίκτες της Κάτιας Ταραμπάνκο που είδαν με διαφορετικό μάτι της επιστροφή της.

Στο αγώνισμα για την ασυλία «κόκκινοι» και «μπλε» χωρίζονταν σε ομάδες και το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να σπρώξουν με το σώμα τους την τεράστια μπάρα και να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας. Σημαντικό ρόλο στο αγώνισμα θα έπαιζε η μυϊκή δύναμη και ο τρόπος που μπορεί ένας παίκτης να εκμεταλλευτεί το βάρος του και όπως φάνηκε οι «Διάσημοι» ούτε εκεί κατάφεραν να αποδείξουν ότι υπερτερούν των αντιπάλων τους.

Οι «Μαχητές» μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν από νωρίς το ματς και ο Κρις έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 1-0, ενώ η Ελίζαμπεθ και η Ελευθερία κατάφεραν να απαντήσουν κόντρα σε Μαριαλένα και Μαριπόζα για το 1-1. Η Κάτια στην επιστροφή της, μετά την περιπέτεια υγείας της, μαζί με την Άννα Μαρία δεν μπόρεσαν να…σπρώξουν τη Σοφία και την Ασημίνα, με τους «Μαχητές» να κανουν το 2-1.

Όσοι πόνταραν πως το….ζευγος του Survivor 4, όπως τους έχει βαφτίσει ο Τριαντάφυλλός, Αλέξης και Ελευθερία θα τα κατάφερναν απέναντι στον Γιώργο και τη Σοφία… έχασαν τα λεφτά τους. Η μάχη ήταν σκληρή αλλά νικητές και πάλι οι «Μαχητές» για το 4-1.


Άλλοτε με ευκολία, άλλοτε με δυσκολία οι ομάδα των μπλε….πήρε φαλάγγι τους «κόκκινους» και έκανε το 7-1. Η Κάτια προσπάθησε να μειώσει, όμως απέναντι της είχε το «θηρίο», όπως την αποκάλεσε αργότερα, Ελενα Μαριπόσα. Η ήττα του μοντέλου άγχωσε τον Γιώργο Λιανό που μόλις ειδε την Κατιά πεσμένη στο έδαφος φώναξε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει. « Είναι 100 κιλά» είπε η Κάτια για την Έλενα για να δικαιολογήσει την ήττα της.


Η Ελίζαμπεθ κατάφερε να μειώσει απλά σε 9-2 κόντρα τη Σοφία, όμως αυτό δεν ήτα αρκετό για να γλιτώσει την ομάδα της από ακόμα μια ήττα και το τελικό 10-2 έδωσε στους «Μαχητές» ακόμα μια ασυλία.


Στο συμβούλιο η ψηφοφορία των «Διάσημων» έβγαλε για ακόμα μια φορά ισοψηφία με τους Πάνο Καλίδη και Γιώργο Κολιδά να συγκεντρώνουν από 4 ψήφους ο καθένας και να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δυο ψήφους πήρε η Ανθή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top