Θρήνος: Πέθανε Έλληνας ηθοποιός Η ανακοίνωση του θανάτου του

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας ηθοποιός Η ανακοίνωση του θανάτου του

DATA[

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου Έλληνα ηθοποιού στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ. Καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά.

Αυτό όμως που συμβαίνει όπως πληροφορουμεθα, με την άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών γιατί έχει ταυτόχρονα ζητήσει να αποτεφρωθεί, είναι απαράδεκτο και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας και της ζητάμε να πάρει επίσημα θέση πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία.

Ο κάθε ελεύθερος Άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας το θάνατου του ηθοποιού Παναγιώτη Ραπτάκη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.