ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: «Έδωσαν» και άλλον για εμπλοκή – Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: «Έδωσαν» και άλλον για εμπλοκή – Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για 52χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του.

Για την ίδια υπόθεση, χθες οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, συνέλαβαν άλλο ένα πρόσωπο, επίσης ηλικίας 52 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ 35χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2020, όταν γύρω στις 9.10 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη, στην αυλή ακατοίκητης οικίας κατοικίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιοκτησία 50χρονου. Κατά το χρόνο της έκρηξης, ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο. Οι δύο τους δεν υπέστησαν οποιοδήποτε τραυματισμό.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE