ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: «Έδωσαν» και άλλον για εμπλοκή – Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΙΟΠΕΤΡΙ: «Έδωσαν» και άλλον για εμπλοκή – Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για 52χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του.

Για την ίδια υπόθεση, χθες οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, συνέλαβαν άλλο ένα πρόσωπο, επίσης ηλικίας 52 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ 35χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2020, όταν γύρω στις 9.10 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη, στην αυλή ακατοίκητης οικίας κατοικίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιοκτησία 50χρονου. Κατά το χρόνο της έκρηξης, ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο. Οι δύο τους δεν υπέστησαν οποιοδήποτε τραυματισμό.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE