Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Πληθαίνουν οι επιλογές για τον Γιάννη Πετράκη ενόψει Ομόνοιας αφού και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον είναι και αυτός διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης. Το κατά πόσον θα είναι απόλυτα έτοιμος για ενδεκάδα αυτό θα το κρίνει ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, από χθες επιβεβαίωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι και ο Μάρκοβιτς επιστρέφει μετά από ένα δεκαήμερο.

The post Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE