Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Πληθαίνουν οι επιλογές για τον Γιάννη Πετράκη ενόψει Ομόνοιας αφού και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον είναι και αυτός διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης. Το κατά πόσον θα είναι απόλυτα έτοιμος για ενδεκάδα αυτό θα το κρίνει ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, από χθες επιβεβαίωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι και ο Μάρκοβιτς επιστρέφει μετά από ένα δεκαήμερο.

The post Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE