Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Πληθαίνουν οι επιλογές για τον Γιάννη Πετράκη ενόψει Ομόνοιας αφού και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον είναι και αυτός διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης. Το κατά πόσον θα είναι απόλυτα έτοιμος για ενδεκάδα αυτό θα το κρίνει ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, από χθες επιβεβαίωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι και ο Μάρκοβιτς επιστρέφει μετά από ένα δεκαήμερο.

The post Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE