Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια!

Πληθαίνουν οι επιλογές για τον Γιάννη Πετράκη ενόψει Ομόνοιας αφού και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον είναι και αυτός διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τετάρτης. Το κατά πόσον θα είναι απόλυτα έτοιμος για ενδεκάδα αυτό θα το κρίνει ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, από χθες επιβεβαίωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου ότι και ο Μάρκοβιτς επιστρέφει μετά από ένα δεκαήμερο.

The post Βάλτε και Ρομπέρζ στην… εξίσωση με Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE