ΚΥΠΡΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μείωση στα άτομα που δικαιούνται να πηγαίνουν γήπεδο!

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μείωση στα άτομα που δικαιούνται να πηγαίνουν γήπεδο!

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ο αριθμός των ατόμων που δικαιούνται να παρακολουθούν τους αγώνες των διοργανώσεων της ΚΟΠ που βρίσκονται σε εξέλιξη, διαφοροποιείται ως ακολούθως:

Πρωτάθλημα Cyta: 20 άτομα
Πρωτάθλημα Dimco Γυναικών: 15 άτομα
Πρωτάθλημα Futsal: 10 άτομα

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, οι κατάλογοι με τα άτομα που θα παρακολουθούν τους αγώνες, θα πρέπει να συνεχίσουν να στέλνονται έγκαιρα στην ΚΟΠ για έγκριση.

The post ΚΥΠΡΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μείωση στα άτομα που δικαιούνται να πηγαίνουν γήπεδο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE