Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου

Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου

«Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου», σημειώνουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη συνάντησή του με Πρέσβεις Κρατών – Μελών της ΕΕ, ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας «διατηρεί προσωπική φιλική σχέση με τον Τούρκο ομόλογό του από σειρά ετών, πλην όμως, δεν έχει συμφωνηθεί και προγραμματισθεί συνάντησή τους για το προσεχές διάστημα».

Βεβαίως, προσθέτουν, «ο κ. Δένδιας παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο μίας συνάντησης με τον κ. Τσαβούσογλου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαβούσογλου δήλωσε σήμερα ότι οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών έχουν συμφωνήσει να συναντηθούν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE