ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΕΝΕ… ότι του «ΚΤΥΠΗΣΑΝ» την πόρτα για να τον φέρουν Κύπρο – Ποια η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του παίκτη

ΛΕΝΕ… ότι του «ΚΤΥΠΗΣΑΝ» την πόρτα για να τον φέρουν Κύπρο – Ποια η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του παίκτη

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.sportime.gr με τίτλο «ΑΕΛ: Το «όχι» του Καρανίκα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας» αναφέρει τα εξής: 

«Μπορεί η ΑΕΛ να μην τον έχει ανακοινώσει ακόμα, όμως, η επιστροφή του μοιάζει δεδομένη. Ο Νίκος Καρανίκας θα γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Παρά τον επεισοδιακό χωρισμό των δύο πλευρών, η χρυσή τομή βρέθηκε.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα τυπικά. Η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι θα του δώσει και ένα ποσό από τα χρήματα που του οφείλονταν ενώ έκανε καλύτερη πρόταση και από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Οι Κύπριοι, που έψαχναν για δεξιό μπακ, χτύπησαν την πόρτα του 28χρονου, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Έτσι κατέληξαν στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και του Άρη».

 

The post ΛΕΝΕ… ότι του «ΚΤΥΠΗΣΑΝ» την πόρτα για να τον φέρουν Κύπρο – Ποια η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του παίκτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top