ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχές… σερ Άλεξ στη Γιουνάιτεντ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Εποχές… σερ Άλεξ στη Γιουνάιτεντ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

PREMIER LEAGUE-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: 0-1

Γήπεδο: Ταρφ Μουρ

Φουλ για τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θυμίζει σιγά σιγά την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπέρνλι και βρέθηκε στο +3 από τη Λίβερπουλ, πέντε ημέρες πριν από το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι. Φοβερό το γκολ του Πογκμπά.

Στο 7ο λεπτό ο Γουντ πήρε την κεφαλιά μετά από ένα γέμισμα και η μπάλα στρώθηκε στη μικρή περιοχή στον Μπαρνς, αλλά ο Μαγκουάιρ έκοψε σωτήρια και στο 17’ ο Πόουπ είπε όχι σε σουτ του Φερνάντες από το ύψος του πέναλτι.

Στο 19ο λεπτό ο Φερνάντες σέντραρε από δεξιά και ο Μαρσιάλ έπιασε φοβερό ψαλιδάκι που κόντραρε όμως σε  αμυντικό της Μπέρνλι ενώ στο 22’ ο Γουντ έκανε το σουτ από το πέναλτι και η μπάλα κόντραρε στον Μπεϊγί και πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 25ο λεπτό το φαλτσαριστό σουτ του Μαρσιάλ έξυσε το δοκάρι του Πόουπ ενώ στο 32’ σε μια φάση στην οποία οι Μπρέιντι και Σο θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί, ο Φρεντ έδωσε μόνο μια κίτρινη στον αμυντικό της Γιουνάιτεντ.

Στο 36ο λεπτό  Μαγκουάιρ σκόραρε με όμορφη κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 45’ ο Πόουπ έσωσε εντυπωσιακά μετά από νέο σουτ του Μαρσιάλ.

Στο 52’ ο Μαρσιάλ έκανε το γύρισμα στον Καβάνι που πλάσαρε αλλά είδε τον Πόουπ να σώζει και στο 56’ ο κίπερ της Μπέρνλι είπε όχι και σε σουτ του Φερνάντες.

Και τελικά στο 70ο λεπτό, ο Ράσφορντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πογκμπά με απίθανο σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 82’ ο Ταρκόβσκι πήρε την μπουκιά από το στόμα του Μαρσιάλ, ενώ στο 87’ ο Μπεϊγί έβγαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Βίντρα.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Μπρέιντι (65’ ΜακΝέιλ), Γκούντμουντσον, Μπαρνς, Γουντ (80’ Βίντρα)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Μπεϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (80’ Γκρίνγουντ), Μπρούνο Φερνάντες, Μαρσιάλ, Καβάνι

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Εποχές… σερ Άλεξ στη Γιουνάιτεντ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top