Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι

Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι

Ο γεννημένος στη Δανία, Βόσνιος χαφ Αζερ Μπουσούλαντζιτς, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την Ανόρθωση. Έμεινε χθες ελεύθερος από τον Ατρόμητο. 

Πρέπει να είπαν στον 29χρονο παίχτη, ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι στιγμές που τα παίρνει στο κρανίο.

Τον τελευταίο καιρό, επειδή δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες, οι φωνές που “βάζει” στους παίχτες, μεταδίδονται σε όλα τα σπίτια, που έχουν “ανοικτές” τηλεοράσεις την ώρα της προβολής των αγώνων της Ανόρθωσης.

Το λέμε αυτό, επειδή οι ρεπόρτερ του Ατρόμητου έγραψαν, ότι ο παίχτης έφυγε απο το Περιστέρι, επειδή δεν είχε καλή σχέση και βρισκόταν σε δυσμένεια από τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι.

Είχε βγάλει μια “ψύχρα” ο Μπουζούλαντζιτς, όταν τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από εκείνη τη μέρα, οι δυο άντρες δεν μιλιόντουσαν.

Παράλληλα αν και υποδείχθηκε στον παίχτη από τη διοίκηση, να ζητήσει συγγνώμη από τον Κάναντι, αυτός αρνήθηκε να το πράξει…

Αν βγάλει τέτοιου είδους αντίδραση (και) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δεν αναμένεται να έχει μέλλον στην Ανόρθωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του Μπουσούλαντζιτς

Π.Χ. 

The post Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE