Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι

Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι

Ο γεννημένος στη Δανία, Βόσνιος χαφ Αζερ Μπουσούλαντζιτς, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την Ανόρθωση. Έμεινε χθες ελεύθερος από τον Ατρόμητο. 

Πρέπει να είπαν στον 29χρονο παίχτη, ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια, είναι στιγμές που τα παίρνει στο κρανίο.

Τον τελευταίο καιρό, επειδή δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες, οι φωνές που “βάζει” στους παίχτες, μεταδίδονται σε όλα τα σπίτια, που έχουν “ανοικτές” τηλεοράσεις την ώρα της προβολής των αγώνων της Ανόρθωσης.

Το λέμε αυτό, επειδή οι ρεπόρτερ του Ατρόμητου έγραψαν, ότι ο παίχτης έφυγε απο το Περιστέρι, επειδή δεν είχε καλή σχέση και βρισκόταν σε δυσμένεια από τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι.

Είχε βγάλει μια “ψύχρα” ο Μπουζούλαντζιτς, όταν τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από εκείνη τη μέρα, οι δυο άντρες δεν μιλιόντουσαν.

Παράλληλα αν και υποδείχθηκε στον παίχτη από τη διοίκηση, να ζητήσει συγγνώμη από τον Κάναντι, αυτός αρνήθηκε να το πράξει…

Αν βγάλει τέτοιου είδους αντίδραση (και) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δεν αναμένεται να έχει μέλλον στην Ανόρθωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του Μπουσούλαντζιτς

Π.Χ. 

The post Πρέπει να του ΕΙΠΑΝ του Μπουσουλάντζιτς για Τιμούρ -Γιατί ΕΦΥΓΕ από το Περιστέρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE